Lomster
Advanced Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору Eric Lazzy ПІСНЯ ПРО РУШНИК Слова Андрія Малишка музика Платона Майбороди виконує Дитро Гнатюк Рідна мати моя, ти ночей не доспала, І водила мене у поля край села, І в дорогу далеку ти мене на, зорі проводжала, І рушник вишиваний на щастя дала. І в дорогу далеку ти мене на зорі проводжала, І рушник вишиваний на щастя, на долю дала. Хай на ньому цвіте росяниста доріжка, І зелені луги, й солов'їні гаї, І твоя незрадлива материнська ласкава усмішка, І засмучені очі хороші твої. І твоя незрадлива материнська ласкава усмішка, І засмучені очі хороші, блакитні твої. Я візьму той рушник, простелю, наче долю, В тихім шелесті трав, в щебетанні дібров. І на тім рушничкові оживе все знайоме до болю: І дитинство, й розлука, і вірна любов. І на тім рушничкові оживе все знайоме до болю І дитинство, й розлука, й твоя материнська любов. http://www.ukrmusic.com.ua/fragments/672/fragment01.mp3 - это к сожалению только фрагмент, но в оригинальном исполнении В новом исполнении "Таисия Повалий и Иосиф Кобзон" ...
---------- Сделайте себе анонимно: TOR - распределенная система анонимного серфинга. |
| Всего записей: 1529 | Зарегистр. 10-05-2002 | Отправлено: 20:41 04-07-2005 | Исправлено: Lomster, 20:43 04-07-2005 |
|