Antics

Junior Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору Можливі фальсифікації за допомогою талонів про реєстрацію   20.12.2004 16:25:49       Про можливі фальсифікації за допомогою талонів про реєстрацію, які вкладаються в паспорти, попередив штаб Віктора Ющенка. Ця технологія, про яку розповів довірена особа цього кандидата Микола Катеринчук, виглядає наступним чином. Згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ, підписаного міністром Білоконем, зараз в Україні друкуються талони про реєстрацію, які мусять вклеюватися в паспорт тими людьми, які тимчасово перебувають не за місцем проживання. Але згідно з рішенням Міністерства, талони можна не вклеювати, а просто вкладати, і людина з таким талоном може проголосувати як мінімум двічі. Що суперечить чинному законодавству.   Микола Катеринчук:    - Цей наказ є абсолютно секретним, не зареєстрований у Мінюсті, не оприлюднений. Ми відловили його винятково завдяки чесним міліціонерам      Добавлено   uncleua      На самом деле суть не в том, где и как можно купить ствол! Вопрос в том, что сторонники Ю во время митингов доказали, что они не собираются применять силу и оружие, в том числе. Я допускаю, что оружие может быть и у тех и у других, но знаю, что "оранжевые" пытались всячески избежать конфликтов. В вот насчет сторонников Я сильно сомневаюсь, тем более, что ВР уполномочила СБУ и МВД проверить информацию о создании вооруженных групп в вост. областях Украины. |