uncleua

Запрет на пост | Редактировать | Профиль | Сообщение | ICQ | Цитировать | Сообщить модератору Samovarov Цитата: то совершенно не потому, что считал себя чем то выше тебя. | Ну про меня ты конечно же думаешь хуже чем про себя-любимого... Так уверен что я в самом деле что написал так и считаю? Стереть слово гад? Или пассажир? Вы жалкий, ничтожный человек! Я вас презираю! (с) Михаил Самуэлевич Net_man Цитата: Самое забавное, что оранжистов и националистами-то не назовешь. | Жалкие, ничтожные личности. Кстати насчет оскорблений у Михаила Самуэлевича тоже есть на этот счет — Я больше не буду! — взмолился Паниковский. — Я нервный! Добавлено: Samovarov Цитата: Вот сепарастов я б вообще вешал за ноги и еб.. бы палками по бошке, чтоб она отвалится нафиг. Бо таким козлам Сербия не урок, им в своей стране гражданской войны охота. Но тебе, конечно и они ангелы, хотели тока территориально страну преобразовать. | Не хочу уже в том топике оффтопить... Какой же ты так и остался необразованный... Все смотришь в ту сторону на которую тебе показали. Сколько вам раз говорить что все то что началось на востоке было ответом на то что немного наньше началось на западе... Когда ж на своих то козлов смотреть начнете? Добавлено: Цитата: Звернення З'їзду українців Придністровя Вельмишановний Вікторе Андрійовичу! Вельмишановний Володимире Михайловичу! Вельмишановний Юрію Івановичу! До Вас звертаються делегати з'їзду українців Придністровя. 15 років існує проголошена волею народу Придністровська Молдавська Республіка. Придністровя в недавньому історичному минулому – це українська земля. Тому і проживають тут понад 200 тисяч українців, 67 тисяч з яких є громадянами України. З незапам'ятних часів існують братерські зв'язки багатонаціонального народу Придністровя і України. Це тісні контакти в галузі економіки, науки і культури, це численні родинні відносини. Коли в 1992 році придністровський народ зазнав збройної агресії з боку Республіки Молдова, першою країною, що підставила своє родинне плече, надала притулок і свою допомогу придністровським біженцям, була Україна. Тому введення України в молдо-придністровский переговорний процес як країни-гаранта було сприйнято жителями Придністровя з радістю, порозумінням і схваленням. З того часу Україна з честю і достоїнством несла і несе на собі цей відповідальний тягар. Події 3 березня цього року на придністровсько-українському кордоні приголомшили всіх придністровців, стали несподіванкою, багато в чому зумовленою недостатньою інформованістю громадян про зміст і спрямованість рішень української влади, і які фактично призвели до економічної блокади Придністровя. В результаті зміни митного режиму зупинились промислові підприємства нашої республіки. Це може стати катастрофою для нас. Подібні дії приведуть до припинення грошових виплат працівникам бюджетної сфери, пенсіонерам, іншим соціально незахищеним верствам населення. З огляду на важку ситуацію, на ту біду, що насувається, користуючись своїми правами закордонних співвітчизників, Надзвичайний Зїзд українців Придністровя просить Вас: 1. Скасувати правила митного режиму, які введені Україною 3 березня 2006 року проти Придністровської Молдавської Республіки. 2. Застосувати авторитет України як держави-гаранта та Ваш особистий авторитет Президента, могутньої європейської держави по відновленню переговорного процесу в урегулюванні Придністровського конфлікту. 3. Не допустити на берегах Дністра широкомасштабної соціально-економічної катастрофи, жертвами якої стануть серед інших і понад 200 тисяч українців Придністровя. 4. Чітко дотримуватися положень Московського Меморандуму 1997 року, що закріплює право Придністровя на самостійну зовнішньоекономічну діяльність. 5. Визнати Придністровську Молдавську Республіку як суб'єкт міжнародного права. 6. Відкрити у місті Тирасполі Консульство України. Україна – наша Батьківщина! Відчуй нашу біль і тривогу за майбутнє своїх дітей, за майбутнє нашого народу. Дай нам можливість мирно жити і працювати. Дай нам можливість йти тим шляхом, що обрав придністровський народ. Принято одноголосно Надзвичайним З'їздом українців Придністровя 18 березня 2006 року м. Тирасполь | http://www.basta-ua.ukrbiz.net/archtext.ukrbiz?arch=11441
---------- "Немногие умы способны подняться над умствованием, а умы, зашедшие за безумство - и вовсе редкость..." © Партенид. Соблазны, книга 4. |
|