korol_s

Newbie | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору Доброго дня Влад. Безумовно Ви багато зробили для гілки, для нас. Маючи певні пізнання в програмуванні, можу сказати робота професійна. Ідеологія підходу до роботи також перфектна. Я, як будь-хто,поважаючи Ваш вибір, та визнаю право зупинити підтримку проекту. І можу тільки подякувати Вам за пророблену роботу. Проте, я думаю що така активність народу досить нормальною. Є ті 20, названих Вами, людей які підтримують в силу своїх можливостей, хисту та відповідного бажання. Є частина людей які бурливою бездіяльністю, пробують створити ефект участі. В кінцевому підсумку все є флудом. Безумовно, є частина "халявщиків" яким інколи лінь прочитати пости зайвих 15 хвилин.... Є інша частина, для якої було все зрозуміло, і все задовольняло ( до останніх прикладом я відношу себе), а користуватися методологією другої частини не хотілось..... Власне, намальована мною картина є НОРМАЛЬНОЮ, для суспільства в цілому. В будь-якому соціальному утворенні є 20 відсотків людей, які виконують майже всю роботу, а 80 є фактично бездіяльним баластом. Але головна іронія полягає в тому, що якщо це співвідношення змінити, то система розпадеться. Тому, як на мене, ви дарма так близько приймаєте все до серця.... |