uncleua
Silver Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | ICQ | Цитировать | Сообщить модератору o22 Цитата: В Януковича, я так понял, еще веришь. | Да как-то не очень. Но еще больше не верю всем этим брехунам, которые только это похоже пока и делают. А вот и ответ Табачнику. Нова влада во всей своей красе. Цитата: 22 февраля, 19:00 Томенко разъяснил Табачнику, кому должен служить народный артист В адрес ForUmа поступил ответ вице-премьера по гуманитарным вопросам Украины Николая Томенко на открытое письмо Яна Табачника. Приводим текст письма полностью: «Шановний Яне Петровичу! Я не став би відповідати на вашого листа, якби він зачіпав лише мене. Однак ви написали його з позицій народного артиста і це змушує мене до публічності. Як віце-премєр з гуманітарних питань я виступаю за те, щоб всі митці в Україні творили в імя народу. Натомість ви неодноразово заявляли, що до кінця днів будете служити Леоніду та Людмилі Кучмам, а також Віктору Януковичу. Погодьтеся, що не кожний народний артист, випивши за Януковича чарку, стане перевертати її над головою, демонструючи в такий спосіб щирість підтримки... Пригадайте, саме так ви вчинили у Запоріжжі на фуршеті з провладним кандидатом. Зауважу, що згадані персони та український народ - речі нетотожні. Я переконаний, що для справжнього народного артиста вищою винагородою є громадська шана та визнання, а не столичне дніпровське узбережжя у 8 гектарів під забудову елітарних апартаментів, даровані владою. Схоже, ви, спекулюючи званням народного артиста, не усвідомлюєте, що воно означає насправді. Я з етичних міркувань не стану відповідати на наведені вами аналогії щодо трагедій Кришталевої ночі чи Бабиного Яру. Хоча б тому, що ви разом із Кобзоном та «Отпєтимі мошенникамі» давали концерт на підтримку Януковича в день трауру, коли у Беслані ховали дітей, загиблих від рук терористів. Гадаю, ви мене зрозумієте. Ви даремно намагаєтеся прикрити свої дії авторитетом Йосифа Кобзона. Адже якщо вашу участь у передвиборчій кампанії Януковича можна оцінювати за ознаками моральності або аморальності, то тогочасну діяльність вашого російського колеги має кваліфікувати Кримінальний кодекс. Протизаконна агітація, втручання у внутрішні справи України, пропаганда громадянської війни у телевізійному ролику з 25-м кадром - все це дає підстави для широкого застосування кримінального законодавства. Хочу вам порадити не повторювати трагічних помилок Кобзона, і не спекулювати на делікатній темі міжнаціональних відносин. Сьогодні в Україні, на щастя, панують мир і злагода попри всі намагання розбурхати ситуацію під час виборчої кампанії. Я переконаний, що нова українська влада шануватиме всі національні культури і дбатиме про всіх митців. У нас не буде привілейованої касти діячів, яким дозволено вирішувати свої питання за рахунок всіх інших. Принаймні я як віце-премєр зроблю для цього все від мене залежне. Щиро, Микола Томенко». |
---------- "Немногие умы способны подняться над умствованием, а умы, зашедшие за безумство - и вовсе редкость..." © Партенид. Соблазны, книга 4. |
|