candid
Advanced Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору gorec3 GeKa Цитата: Взгляд Корчинского Корчинский хоть и нацик, но в вопросе России я с ним согласен. | Клиника. Крым опускаем, читаем там же: Цитата: На жаль, не можу бувати в Росії. У США я невїзний, а з Росії невиїзний. На мене там порушено кримінальну справу щодо чеченських подій. Це, звісно, абсолютно облудна кримінальна справа. Я ні в чому не винен, що вони мені приписують. У девяностих роках, коли УНА–УНСО воювало на Кавказі, кажуть, що ви матеріально дуже збагатилися. Зокрема, купили квартири в центрі Києва… На жаль, тоді збагатитися не вдалося. Тоді здобич була дуже маленька. Це були не ті часи. Я збагатився значно пізніше, скажімо, через іншого роду війну. Хоча того збагачення і на дві квартири не вистачило б. Якщо раніше мені вся чеченська кампанія коштувала доларів 500, то зараз послати троє людей у Косово, просто на розвідку, мені коштує щонайменше 2,5 тисячі доларів. | Да уж... GeKa честно отрабатывает авансы. Действительно, и заметили, и отметили. | Всего записей: 872 | Зарегистр. 10-12-2001 | Отправлено: 19:40 18-06-2009 | Исправлено: candid, 19:43 18-06-2009 |
|