...я переконаний в одному, що українському народу набридло жити бідно, залежно і безправно. Особливо від того, що в нас найнижча пенсія серед країн колишнього Радянського Союзу, що в нас найнижча заробітня плата не тільки серед країн Радянського Союзу бувшого, а й серед країн Європи. Я переконаний, що немає гордості від нашої медицини, безробіття і таке інше. Я переконаний, що так скаже будь-який чесний політик, незалежно від тогою, чи він приписує себе до влади, чи він знаходиться у так званих ізгоях української опозиції. Зміни, я переконаний, ось про що думають українці, про це вони думають, про це українці говорять і це вони очікують від майбутнього лідера. Українці не просто хочуть змін, вони хочуть, щоб ці зміни були масштабні, вони хочуть, щоб ці зміни торкались економіки, політики і зміни лідерів нації ... Влада дiє проти миру, спокою i стабiльностi в Українi. Головний її принцип роботи: "подiляй i володарюй". I тому вона успiшно пробує дiлити. Дiлити українцiв на "схiднякiв" i на "захiднякiв", дiлити нас за мовою, дiлити нас за релiгiєю, це штучний подiл i я цього категорично, категорично, пiдкреслюю, вiдкидаю. |