Roiko_A
Newbie | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору kvark484kvark484 Вариантов этого стиха несколько. Вот белорусский вариант этого стиха: Пiсьмо Бацьку. Добры дзень, мой татка, пiша сын Пятрусь. Нешта стала з маткай, я не разбярусь. То бывае хмурай, то спявае штось, Потым рэжа курэй, мусiць будзе госць. Вот прыходзiць дзядзька. Мацi кажа – брат. Ты не вер ей татка, нешта тут не так. Як у сваей хаце гэты рыжы гад Цiснуў нашу мамку, ды не так як брат. Анекдоты сыпаў, а за стол як сеў, Дык усе павыпiў, i ўсе паеў. Не даваў спакою мацi цэлы дзень - Так i лез рукою ей вышэй кален. Я да твайго цела, кажа, дабярусь. Мацi так нясмела кажа: «Пагуляй, Пятрусь». Я нiбы падаўся цiха да дзьвярэй Дый у кут схаваўся - будзе штось далей. Вось стаю й слухаю, раптам ён схапiў I ў мацi аж да пупа спаднiцу залупiў. Цiскае, цалуе, нешта стаў прасiць. Кажа, што такую грэх не павалiць. Такi хiтры, верткi, што не расказаць - Вось здымае порткi, мусiць будзе сраць. Абхапiў ен матку, хоча павалiць. Ён яе валяе, а яна маўчыць. То было галосiць на ўсе сяло - Мусiць сцiснуў моцна, дых ей заняло. Валiць на падлогу ледзь не на спiну - Мацi свае ногi дзядзьку на спiну. Гэтак абхапiла у жорсткай барацьбе I з усяе сiлы цягне на сябе. Я гляджу з падзякай - так яму, так, так !!! Дзядзька круцiць сракай - ды не ўстаць нiяк. Вось пабуракалiся, зноў паселi жраць - Порткi не ўздявалi, пэўна будуць сраць. Родненькi мой татка, прыязджай хутчэй, Бо засеруць хату, паядуць курэй. | Всего записей: 30 | Зарегистр. 04-07-2010 | Отправлено: 08:19 30-06-2016 | Исправлено: Roiko_A, 08:19 30-06-2016 |
|